...it pours.

Ei ole aavistustakaan siitä miten luokattoman huonosti viime viikko sujui. Siis itse viikossa ei ehkä ollut ihan älyttömästi vikaa (mitä nyt ruoat oli vähän yksipuolisia) mutta se vappujuominen pelottaa vieläkin. Punnitsen nimittäin viikoittain itseni Wii:llä ja nyt torstaina meillä oli ollut sähkökatkos täällä kotona työpäivän aikaan (itseasiassa tarkalleen klo.13.30 sillä siihen oli pysähtynyt kello ja digiboxi). Wiissä sitten on joku ylijännitesuoja ja se oli pamauttanut pelin kiinni. Ihan hyvä sinänsä, mutta kun nyt se ei aukea ollenkaan.

Taidanpa jo ihan mielenrauhan vuoksi siirtää punnitusta ensi perjantaihin muutenkin, sillä vappu näkyy puntarilla varmasti. Ehkä ehdin vielä toisen viikon aikana minimoida tappioitani niin, ettei paino olisi noussut? Jokatapauksessa veljeni pääsee katsomaan konsolia vasta keskiviikkona, joten siihen asti joudun odottamaan että tointuuko koko Wii enää tästä katkoksesta. Viime kerralla kun näin kävi, niin sain koneen itsekseni toimimaan muutaman päivän jälkeen, nyt vaan ei onnaa. Takuutkin on tietty just ummessa, joten jos se ei tuosta tokene, niin minulla käy matka puntarikauppaan.

Vanha puntari nimittäin näyttää noin kilon painonnousua viimeviikolle, mutta kun se kuudella eri punnituksellakin saa tulokseksi ainakin viisi eri lukemaa ja hajonta on kolmen kilon alueella, niin ehkäpä en vaan luota siihen. Jospa tilanne ei olisi todellisuudessa niin synkkä!

I'll be back, viimeistään kun on jotain kerrottavaa tältä saralta.

Ps. Ihanaa äitienpäivää teille onnellisille lapsellisille ;)