Ehkä se olikin katastrofi, tuo ruokajuttu. Tai sitten pitää vaan uskoa, että se paino saattaa heilua ihan itsenäisesti, minun taisteluistani huolimatta. Sillä en pysty selittämään tämän viikon plussaa (!) mitenkään. Siis tänäänhän aamulla oli punnitus ja se näytti että plussaa on tullut puoli kiloa viime viikon painonpudotuskamppailusta huolimatta. Ihan aikuisten oikeasti vannon, etten ole syönyt yhtään liikaa ja en ole edes pystynyt huijata itseäni mitenkään, sillä meillä ei ole ollut jääkaapissa juuri muuta kun se kuuluisa valo tällä viikolla. Eilenkin söin kaksi omenaa, jogurtin, Valion kevyttä marjakeittoa, yhteensä 3 kpl ruispalan puolikkaita, max. 15 g Oivariini (60%), 30 g kermajuustoa, kreikkalaisessa salaatissa 50 g fetaa, kurkkua, tomaattia, paprikaa, sipulia. Oliiviöljyä 1 tlk. Ja siinä se. Join paljon vettä, kuten aina. Kalorilaskurin mukaan tuossa on alle 900 kcal ja kieltämättä eilinen oli kevyt päivä. Normaalisti syön kuitenkin 1200-1500 kcal/päivä. Mitä minä teen väärin? Voiko se yksi Tonnikalasubi oikeasti tehdä tuollaista tuhoa? Siis rasvaahan se sisältää enemmän kuin normaali ruokavalioni yleensä, mutta... Ääh... Ai että harmittaa.

Eli tänään painoni on pudonnut 7,4 kg 14 viikossa. Siis virallisesti. Epävirallisesti kevennyskuuri alkoi paljon aiemmin, ja siitä lukemasta on alas tultu 11,5 kg. Onhan sekin jotain, mutta nyt paino jumittaa kuudetta viikkoa keskimäärin samassa kohden. Tiedän että sekin on normaalia. Arvatkaa lämmittääkö just nyt yhtään?

No mutta, etiäpäin sanoi mummo lumessa. Jäätää sen verran, että blogin kirjoitus jää tältä erää tähän. Palataan asiaan kun siltä tuntuu, tsau!